FOEHO SUSHIYA

FOEHO SUSHIYA Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1066 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FoeHo Sushiya. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 22:12 Muffe vis, matige sushi.
9 mei 2022 om 17:35 Heerlijke pokebowl met zalm !!!!
1 mei 2022 om 20:46 prima
29 apr 2022 om 22:01 Super lekker.
29 apr 2022 om 19:49 The food was really good! We ordered California roll, futomaki, and spicy salmon uramaki. Everything was good. Delivery also came ~20 mins faster than predicted
21 apr 2022 om 17:24 - De eetstokjes zaten er niet bij - De smaak is beter geweest - Ik werd gebeld of het eerder bezorgd kon worden. Dat kon niet. Ik rij daarna de bezorger, die een kwartier later bij mij aan de deur staat, voorbij.. Dit kan toch niet de bedoeling zijn.
20 apr 2022 om 21:46 Was weer heerlijk
18 apr 2022 om 15:45 De sushi was echt heerlijk en het werd binnen de afgegeven tijd bezorgd. Ik vond de gyoza wel iets minder maar dat is een kwestie van smaak. Ga zeker vaker bestellen!
17 apr 2022 om 23:07 Super lekker. Zeker weer hier bestellen
9 apr 2022 om 10:09 Alles netjes en optijd
4 apr 2022 om 10:43 Er zat in vrijwel alle sushi een soort rare yoghurt/creme-fraich/mayonaise-saus. Daar waren we minder van gecharmeerd.