FOEHO SUSHIYA

FOEHO SUSHIYA Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 625 beoordelingen
15 jan 2021 om 22:46 Super vers!
15 jan 2021 om 22:40 Eten kwam veel te laat maar was wel lekker plus een gratis blikje ice tea. Maar had me ff wat laten weten, nu moest ik zelf bellen.
15 jan 2021 om 22:01 Heerlijk gegeten!
15 jan 2021 om 20:05 Sushi en daarbij een bordje rijst besteld. Was niet zo denderend helaas. Leek alsof het net uit de koelkast kwam en de avond ervoor erin gestopt was, want het smaakte niet vers en was erg koud.
13 jan 2021 om 15:48 Genoten van het eten. Eerste keer dat ik hier besteld heb en dat was zeker geen vergissing. Bezorger van zeer vriendelijk en door het op mij aangegeven tijdstip er. Daarnaast was het eten heerlijk en dat wat warm hoorde te zijn, was het ook nog mooi!
13 jan 2021 om 14:42 Het eten werd later bezorgd dus dat was wel jammer, voor de rest super lekker eten!
10 jan 2021 om 22:21 Top eten, moesten even wachten ondanks dat thuisbezorgd per SMS zei dat het 48 minuten duurde, klopte dit niet helemaal. Maaar het eten was op en top dus dat maakte alles goed
9 jan 2021 om 22:27 Bezorging was sneller dan verwacht. Eten was lekker!
9 jan 2021 om 21:51 Perfect
8 jan 2021 om 14:48 I wish I could give more stars.. delivered in 17 mins and a taste was amazing! Great job, guys
5 jan 2021 om 20:17 Top
5 jan 2021 om 19:35 Ze waren er weer sneller dan verwacht. Eten was heerlijk, lekker vers. Bezorgers ook altijd vriendelijk.